Taxa pod Fetești. Evită amenda.

Taxa Pod Fetești 2022

Pentru a traversa podul de la Fetești-Cernavodă de pe autostrada A1, trebuie plătită o taxă pentru autovehicul.

Pentru autoturisme, taxa de pod Fetești costă de 13 lei (TVA inclus). Aceasta poate fi plătită prin SMS, la benzinăriile acreditate, online, sau la ghișeul de pe pod. Taxa de pod Fetești dus-întors se poate achita în același fel.

Pe site-ul taxa-pod-fetesti.com găsești detalii despre cum poți plăti, dar și ce trebuie să faci în caz că primești o amendă.

Ne-am propus să citim toate comentariile publicate de utilizatorii site-ului pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă șoferii.

Numeroasele mesaje publicate pe site-ul amintit mai sus vorbesc în principal de amenzi primite de șoferi care au uitat să plătească sau, mai îngrijorător, de șoferi care nu au trecut podul! Cel mai probabil este vorba de erori de citire a numerelor de înmatriculare pentru că la podul Fetești există camere de supraveghere care citesc numerele de înmatriculare cu tehnologie de recunoaștere optică a caracterelor și, uneori, aceste citiri sunt eronate.

Singura variantă de anulare a procesului verbal de contravenție este contestarea acestuia în instanță. Procesul poate fi inițiat și prin poștă, nefiind necesară prezența fizică.

Așadar, înainte de a pleca la drum spre litoral, plătiți taxa de pod Fetești pentru a nu avea surpriza unei amenzi. Deși peajul se poate plăti și după trecere, până la sfârșitul zilei următoare trecerii, mulți șoferi uită de fapt să plătească. De aceea este mult mai sigur să plătești înainte să treci.

Vezi pe www.taxa-pod-fetesti.com detalii complete despre modul de plată în funcție de categoria de vehicul, dar și procedura de contestare a amenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *