Transferă bani și schimbă valută mai ieftin ca la bancă! 💲💲💲

Ai putea economisi de până la 8 ori în comparație cu banca atunci când trimiți bani, primești plăți în alte monede sau cheltui în străinăte.

Dar știi cum?

TransferWise este o companie britanică lansată în 2011 și astăzi a ajuns să transfere 8 miliarde de dolari în fiecare lună pentru cei peste 4 milioane de utiliatori ai săi din întreaga lume. Ești gata să transferi bani ieftin?

Pentru ce pot folosi TransferWise?

Din contul tău poți să:

  • Transferi bani internațional
  • Trimiți bani în țară
  • Faci schimb valutar și îți plătești rata de la bancă
  • Ai card de debit gratuit cu care poți retrage bani fără comision (plătești un comision limita a 200€ /30zile) de la orice bancomat din lume
  • Primești plăți în Euro, Lire sterline, Dolari americani în contul TransferWise cu conturile IBAN gratuite oferite de TransferWise
  • Plătești facturi indiferent de monedă și țară

Verifică acum cât costă să faci un schimb valutar pe TransferWise comparativ cu banca ta (sau vezi cursul valutar de la Banca Transilvania, care are de obicei un curs bun).

Review-uri excelente pe trustpilot.com
Transferwise

Vino pe TransferWise acum și transferă bani, comandă cardul de debit gratuit, primește plăți, și fă schimburi valutare.

De ce este mai ieftin TransferWise față de bancă?

Atunci când faci un schimb valutar la bancă, aceasta cumpără valută de pe piața interbancară. Însă TransferWise procedează altfel: când tu cumperi euro și Joe vinde euro, practic platforma îi dă leii tăi lui Mihai și euro lui Mihai ți-i dă ție, evitând să facă un schimb valutar pe piața interbancară.


Noi primim un mic comision pentru fiecare 3 persoane care transferă 200€ după ce și-au făcut cont pe TransferWise dând click pe unul din link-urile de aici. Pentru aceasta utilizatorul nou poate transfera gratuit în anumite limite. TransferWise nu este afiliat cu acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *